Balotti Sanitair & Tegels

Het is altijd fijn om te weten bij wat voor een bedrijf jij langs gaat voor je vloer of badkamer. Daarom ontkomen we er niet aan ook wat over ons zelf te vertellen. Een stukje over onze geschiedenis, hoe we werken en waar we voor staan.

Ondertussen bestaat Balotti al behoorlijk wat jaren. De oorspronkelijke oprichting ligt ergens in 2007! Na het ombouwen van werkplaats naar showroom, zijn we begonnen als groothandel in tegels. Na een aantal jaar hebben we besloten om ook particulieren te bedienen. En weer een aantal jaar later zelfs sanitair aan ons assortiment toe te voegen.

Complete badkamers en vloeren

Door de jaren heen hebben wij veel geleerd en is ons assortiment meermaals gewijzigd. Echter is de kern altijd hetzelfde gebleven: directe import van tegels uit Italië en Spanje. En daarnaast a-merken sanitair, die aansluiten bij de huidige trends.

Met ons huidige assortiment weten we eigenlijk ook wel iedere klant te bedienen. Van budget badkamer tot volledig maatwerk badmeubelen.

Onze werkwijze

Om naar een vloer te komen kijken of wat inspiratie op te doen, kun je natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons langskomen. Echter wil je zeker weten dat wij alle tijd voor je hebben, kun je beter een afspraak inplannen.

Mocht je bijvoorbeeld een afspraak maken voor een badkamer, zorgen wij ervoor dat we 2 uur de tijd voor je hebben. In die 2 uur proberen we ieder onderdeel van de badkamer met je te bespreken. Te kijken wat de wensen zijn en dit proberen te visualiseren in ons 3D programma. Vaak ontkom je er niet aan om nog een vervolg afspraak te plannen. Zo kunnen we alle materialen en het ontwerp nog eens doornemen. Wij nemen net zoveel tijd als dat nodig is, om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

Ook benieuwd naar de Mogelijkheden?

Begin vast met je Eigen Ontwerp!