Isla Pomposa

Isla brengt twee nieuwe series uit

Het merk Isla heeft onlangs twee opwindende nieuwe collecties tegels uitgebracht die zeker de aandacht zullen trekken van liefhebbers van hoogwaardige en stijlvolle vloer- en wandtegels. De Cersaie-beurs in Bologna is het toneel geweest voor de lancering van deze prachtige nieuwe collecties, waar Italiaanse merken hun nieuwste creaties presenteren aan een internationaal publiek.

Isla series
Isla Canyon

Serie Canyon

De eerste serie, genaamd Canyon, is een verbluffende natuursteen-look tegel die verkrijgbaar is in vier prachtige natuurlijke tinten: White, Grey, Brown en Black. Of je nu op zoek bent naar een lichte en luchtige sfeer of juist iets donkers en mysterieus wilt creëren, de Canyon-serie heeft voor elk wat wils. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 60x120, 60x60, 30x60 en zelfs een uniek zeshoekig formaat dat een speelse twist toevoegt aan elke ruimte.

Serie Pomposa

De tweede serie heet Pomposa en biedt een klassieke cotto-look die perfect past bij traditionele interieurs of juist als contrast kan dienen in moderne omgevingen. Met vier kleuren om uit te kiezen - Argilla, Ambra, Siena en Mineral - kun je eindeloos combineren en experimenteren om precies de juiste sfeer te creëren die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. De Pomposa-tegels zijn verkrijgbaar in de formaten 80x80 en 60x60, met ook nog een klein formaat modulevloer dat extra mogelijkheden biedt voor creatieve ontwerpen.

Isla Pomposa

Beschikbaarheid

We begrijpen dat je waarschijnlijk niet kunt wachten om deze nieuwe collecties van Isla te bewonderen en misschien zelfs toe te voegen aan je eigen interieur. Helaas moeten we je teleurstellen, want de tegels zullen pas over een aantal weken beschikbaar zijn in onze showrooms.

Als je geïnteresseerd bent in het zien van deze nieuwe collecties van dichtbij, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen of onze showrooms te bezoeken zodra de tegels beschikbaar zijn. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw project.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over de nieuwe Canyon- en Pomposa-collecties van Isla. Deze tegels zijn echt een statement in stijl en kwaliteit, en we kunnen niet wachten om ze met jou te delen. Blijf op de hoogte van onze updates en wees de eerste die deze prachtige tegels in het echt kan bewonderen.

Ook benieuwd naar de Mogelijkheden?

Begin vast met je Eigen Ontwerp!