Over ons

Ooit begonnen als groothandel in tegels, maar uitgegroeit als specialist in wandtegels, vloertegels en sanitair. En sinds 2015 zelfs met een nieuwe vestiging in Apeldoorn.

Met onze jarenlange ervaring in de branche en tevens ruime assortiment, hebben wij voor iedere klant wel een passende oplossing. Van een simpele 30x60 tegel tot luxe marmer-look 160x320 en van standaard wastafelkraan tot gepersonaliseerde design kranen.

Met alleen goede producten red je het natuurlijk niet. Wij hebben een aantal punten waar wij altijd naar streven en die wij belangrijk vinden:

Korte levertijden

Doordat wij alles zelf rechtstreeks importeren en daarnaast ook nog eens al onze leveranciers zich binnen europe bevinden kunnen wij onze levertijden erg kort houden.

Scherpe prijzen

Door groot in te kopen en rechstreeks contact met de fabrieken te hebben, kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden. Je zou je tevens verbazen hoeveel wij op voorraad hebben staan!

Eerlijk advies

Om een weloverwogen beslissing te maken is eerlijk advies wel zo makkelijk. Wij zijn dan ook geen echte verkopers maar zien ons meer als adviseurs. Je krijgt de offerte ook gewoon mee naar huis en kan er rustig een aantal nachten over slapen.

Kwaliteit

Het nadeel van altijd scherpe prijzen te hebben, is dat er dan wordt getwijfeld over de kwaliteit. Echter zijn alle producten altijd eerste keus! Het wil nog wel eens voorkomen dat wij een partij in tweede keus aanschaffen, maar dan communiceren wij dit duidelijk en staat het netjes op de offerte vermeld.

5-sterren specialist